2017. február 7., kedd

Könyvértékelő - J. Kenner - Kínzó vágy 💗

   Vigyázzatok, az értékelés spoileres, olvasás csak saját felelősségre! 😀 Remélem tetszeni fog, kellemes időtöltést a blogon. 😃😚



   Nagyon nagyon szeretem az erotikus könyvek műfaját. Szeretem az olyan könyveket, amiknek van története, remek karakterei vannak, jól fel van építve a világuk, az erotikus jelenetek jól kidolgozottak, érzékiek, de nem prűdek, és maga az egész könyv egyszerűen lángol a szenvedélytől, a vágytól, olyannyira, hogy érzem a forró lapokat. 


De ez nem az a könyv. 

   A legnagyobb problémám nem a történettel volt, hanem a főszereplő csajszival. Ő maga számomra a megtestesült, két lábon járó klisé. Gazdag (természetesen), csinos (még szép), menő munkája van (hát hogy is nézne ki vécépucolóként), évek óta szerelmes a legmenőbb srácba, az is szereti, DE nem lehetnek együtt, aztán egy csoda folytán már nem bírnak magukkal és mit ad Isten... kimutatják az érzéseiket. 
Őszintén... meg lettem volna lepve, ha nem számítom ki, mik is történnek.

   Angelinával... akarom mondani Linával... vagy Angievel... kapcsolatban (nem, nem szenved többszörös személyiségzavarban, ne aggódjatok, annyira nem gáz a helyzet.) zavaró tényező volt számomra, hogy egyszerűen nem találta a helyét, és bár váltig állítja, hogy próbálkozik, és nem szeret a halott nővére árnyékában élni, mégis kénytelen... én valahogy nem éreztem úgy, hogy ebből a helyzetből kitörne. Oké. Mikor megtagadta a washingtoni állást valamiképpen kilépett ebből a szerepkörből, de annyira a végén történik a dolog, hogy nem hagyott igazából nyomot bennem ez a kis erőfeszítés, ellenben a több száz oldalon át való szenvedése igen.
   És ha már így belelendültem Lina jellemzésébe. A folyamatos "Ó!"-zásai a sírba kergettek a végére. Nem akartam olyan messzire menni, hogy megszámoljam, hányszor hagyta el az ajkait az Ó betű, (annyira mániákus azért nem vagyok, de közel jártam hozzá.) mindenesetre annyit mondok... SOKSZOR.




Na, de beszéljünk inkább a fiúkról.


   Evan, Tyler és Cole na meg a halott nagybácsi, Jahn számomra olyanok voltak, mint Charlie angyalai, de komolyan. Jahn bácsit, bár sajnos csak a gondolata lehetett velünk a könyv folyamán, igazából eléggé kellemes karakternek látom a magam szemszögéből, legalábbis izgalmasnak. Hihetetlen, hogy Angelinával rokonok... Mikor kiderül, hogy illegális üzletekben is érdekelt volt...uhh! Igazából az illegális dolgok és az FBI megjelenése adott egy kis izgalmat ennek a könyvnek.

   Erről jut eszembe... amikor történtek izgalmas dolgok, és olyan szálak, amiket ha az írónő megragadott volna, és nem eresztette volna el, elég izgalmassá tette volna. Minden egyes ilyen alkalmat elszalasztott egy hirtelen, semmiből jövő erotikus jelenettel. 



   De kanyarodjunk csak vissza a fiúk szálához. Említeném Cole-t és Tyler-t, de mivel böngésztem egy kicsit a Vágy trilógia után, tudom, hogy az Őrült vágy és az Izzó vágy róluk szól, majd a következő 2 értékelésben részletezem őket. Hátha a másik 2 könyv jobban fog tetszeni! Nem adom ám fel a reményt! Olvassatok vágy trilógiát és sose hagyjon el benneteket a remény!


Így hát maradt nekünk Evan. A rosszfiús énjét bár jobban kedveltem a későbbiekben sem volt semmi bajom vele, nem idegesített fel (olyan sokszor), azt hiszem képes volt (Angie-hez képest) racionálisan gondolkozni, és... Jól nézett ki. 🤣😻 Nem tagadom. De ettől nem éreztem olyan vonzalmat ez iránt a férfi iránt, mint sok sok másik könyves pasi iránt, és ezt a könyvnek tudom be. Sajnálom Evan, most nem csatlakozhatsz a könyves-pasi hárememhez, ennek ellenére ne haragudj, nincs veled semmi baj!

   És tudjátok mit... a vége teljesen kiszámítható. Egyáltalán nem sikerült meglepni. Teljesen lezárt történet, önmagában is jól olvasható.


   Ami a nyelvezetét és a fordítást illeti néha nagyon nyersnek éreztem, de 1-2 mondatot kivéve szókimondónak nem. Lina szájából a khm... szexuális aktusra (párzásra) hívó szavak roppant idegesítőek voltak. Á, feladom. Tényleg nem bírom ezt a nőt.


Ami pedig a borítót illeti:




Még a borító sem valami különleges. Bár sötétben van a srác szája, és csak kicsit látszik, az kimondottan tetszik. Lehet a fény teszi, de nagyon vékonynak látom ezt a modellsrácot, és Evan valahogy egy masszív "állat" a szememben, az a tökéletes kigyúrt pasitest igazi bróker kiadásban. 



Számomra ő a tökéletes Evan

   Azt hiszem ennek a könyvnek most csak:

5/3...

...csillagot tudok adni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése